Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- آزمون کارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1398 و المپياد علمي دانشجويي کشور در روزهاي 23 و 23 خرداد برگزار خواهد شد و توزيع کارت آزمون از 20 خرداد آغاز مي‌شود.
به گزارش خبرگزاري آريا از سازمان سنجش آموزش کشور، آزمون ورودي دوره‌هاي کارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1398 و مرحله اول بيست و چهارمين دوره المپياد علمي دانشجويي کشور در نوبت صبح و بعدازظهر روز پنجشنبه 23 خرداد و نوبت صبح جمعه 24 خرداد 98 و بر اساس اطلاعات مندرج بر روي کارت شرکت در آزمون رشته امتحاني مربوط برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


داوطلبان متقاضي هر يک از کدرشته‌هاي امتحاني لازم است به نشاني مندرج بر روي کارت شرکت در آزمون مراجعه کنند. شهرستان محل برگزاري آزمون داوطلبان با توجه به استان محل اقامت آنان مشخص شده است.

آغاز توزيع کارت شرکت در آزمون کارشناسي ارشد از 20 خرداد
کارت شرکت در آزمون حاوي اطلاعات ثبت‌نامي، تاريخ و محل برگزاري آزمون داوطلبان از روز دوشنبه 20 خرداد 98 براي مشاهده و پرينت بر روي سايت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت.
داوطلبان لازم است بر اساس مشخصات شناسنامه‌اي (نام‌، نام‌خانوادگي، شماره شناسنامه، سال تولد) و مشخصات ثبت‌نامي (شماره پرونده و کد رهگيري) نسبت به پرينت کارت شرکت در آزمون اقدام کنند.
براي شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرينت کارت شرکت در آزمون و همچنين اصل کارت ملي و يا اصل شناسنامه عکسدار و ارائه آن الزامي است. تمامي داوطلبان بايد شخصاً براي پرينت کارت شرکت در آزمون اقدام کنند.
آن دسته از داوطلباني که علاوه بر کدرشته امتحاني اصلي متقاضي شرکت در يکي از 63 کدرشته امتحاني به عنوان رشته امتحاني دوم (رشته شناور) نيز بوده‌اند، بايد کارت شرکت در آزمون رشته امتحاني دوم خود را نيز از سايت اين سازمان پرينت و به آدرس حوزه امتحاني مندرج بر روي کارت مراجعه کنند.
آزمون کدرشته‌هاي امتحاني 1128 (آموزش زبان ژاپني)، 1129 (زبان و ادبيات اردو)، 1287 (مهندسي طراحي محيط زيست)، 1356 (نمايش عروسکي) و 1360 (مجموعه موسيقي‌) منحصراً در شهرستان تهران برگزار مي‌شود و داوطلبان هر يک از اين کدرشته‌هاي امتحاني بايد بر اساس آدرس و تاريخ مندرج بر روي کارت شرکت در آزمون به حوزه امتحاني مربوط در تهران مراجعه کنند.
محل برگزاري آزمون براي هشت کدرشته امتحاني شامل کدرشته‌هاي امتحاني 1149‌،‌1147، 1150‌، 1154، 1155، 1157 ،1158 و 1159 که ثبت‌نام آنها توسط دستگاه‌هاي اجرايي ذيربط و با هماهنگي اين سازمان صورت گرفته در شهرستان تهران خواهد بود و از طريق اطلاعيه‌اي که هريک از ارگان‌هاي ذيربط صادر مي‌کنند آزمون اين کدرشته‌ها در تاريخ‌هاي پيش‌بيني شده برگزار خواهد شد.
براي اين دسته از داوطلبان کارت شرکت در آزمون از طريق سايت سازمان سنجش صادر نشده است.

جزئيات مربوط به المپياد علمي دانشجويي
اولين مرحله آزمون بيست و چهارمين دوره المپياد علمي دانشجويي کشور نيز همزمان با آزمون کارشناسي ارشد برگزار مي‌شود.
اين آزمون در رشته‌هاي زبان و ادبيات فارسي، مجموعه علوم جغرافيايي، علوم اقتصادي، مجموعه الهيات و معارف اسلامي – علوم قرآني، مجموعه علوم تربيتي، مجموعه حقوق، مجموعه روانشناسي، علوم زمين، شيمي، مجموعه فيزيک، مجموعه زيست‌شناسي سلولي ملکولي، آمار، مجموعه رياضي، زيست‌شناسي گياهي، زيست‌شناسي جانوري، مجموعه مهندسي برق، مجموعه مهندسي شيمي، مهندسي صنايع، مجموعه مهندسي عمران، مجموعه مهندسي مکانيک، مجموعه مهندسي مواد و متالورژي، مهندسي کامپيوتر، مجموعه زراعت و اصلاح نباتات و طراحي صنعتي برگزار مي‌شود.
آن دسته از داوطلباني که منحصراً متقاضي شرکت در آزمون المپياد علمي دانشجويي کشور شده‌اند، لازم است بر اساس برنامه زماني اعلام شده براي هريک از رشته‌هاي مذکور، در آزمون رشته امتحاني دوره کارشناسي ارشد مربوط شرکت کنند. اين داوطلبان بايد همزمان با ساير داوطلبان کدرشته‌هاي مربوط از تاريخ 20 خرداد 98 به سايت اينترنتي سازمان مراجعه و نسبت به پرينت کارت شرکت در آزمون اقدام و بر اساس تاريخ و آدرس تعيين شده بر روي کارت شرکت در آزمون، به حوزه امتحاني مربوط مراجعه کنند.

کنترل مندرجات کارت شرکت در آزمون
داوطلبان در خصوص مندرجات کارت شرکت در آزمون چنانچه مغايرتي مشاهده کردند، بايد اقدامات لازم را انجام دهند.
چنانچه زبان خارجي مندرج در کارت شرکت در آزمون با زبان خارجي وي که در ثبت‌نام اينترنتي انجام شده (البته با توجه به مفاد مواد امتحاني)، مغايرت دارد، يا در رابطه با معلوليت (نابينا، کم بينا، ناشنوا، کم شنوا و معلول جسمي حرکتي) اختلافي مشاهده مي‌شود، ضروري است از روز سه شنبه 21 خرداد تا چهارشنبه 22 خرداد از ساعت 8:30 تا 12 و 14 تا به نماينده سازمان سنجش مستقر در باجه رفع نقص حوزه مربوطه مراجعه کند.
در صورتي که در رابطه با ساير مندرجات کارت شرکت در آزمون از جمله نام رشته تحصيلي، نام محل تحصيل و معدل دوره کارشناسي و با توجه به ثبت‌نام اينترنتي انجام شده، اشکالي مشاهده مي‌شود، لازم است جهت اصلاح مورد يا موارد مذکور از طريق لينک مربوط حداکثر تا تاريخ 24 خرداد 98 منحصراً به سايت اينترنتي سازمان سنجش قسمت ويرايش اطلاعات کارت مراجعه و از آن طريق اقدام شود.
داوطلبان شرکت‌کننده چنانچه متقاضي اعمال بند مربوط به گزينش در رشته‌هاي دانشگاه پيام‌نور و مؤسسات غيرانتفاعي هستند لازم است در زمان تکميل فرم انتخاب رشته اينترنتي در اين خصوص طبق اعلام اين سازمان اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: جلسه کنکور کارشناسي ارشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۵۸۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مصطفی اسدی کارشناس آموزش و پرورش مهمترین عامل کاهش داوطلبان پسر در کنکور امسال به میزان ۳۴، را انگیزشی عنوان کرد و گفت: جوانان به خصوص پسران به دنبال آینده ای روشن به ویژه در حوزه مسایل معشیتی هستند و وقتی افرادی را در اطراف خود می بینند که از رشته تحصیلی شان بهره‌‌وری مناسبی ندارند از آنها الگو می‌گیرند، به عنوان مثال اگر فردی دارای تحصیلات دانشگاهی در رشته فنی باشد اما در حرفه ای غیرمرتبط با رشته تحصیلی اش مشغول باشد، جوانان از او الگو گرفته و ترجیح می‌دهند به جای ادامه تحصیل در بازار کار مشغول حرفه‌ای شوند.

وی با اشاره به ورود پسران به دانشگاه‌های غیردولتی آن هم با ثبت نام بدون حضور در کنکور، ادامه داد: آسان بودن تحصیل در دانشگاه‌های غیردولتی بدون کنکور و کسب مدرک تحصیلی با ارزش یکسان نسبت به دانشگاه‌های دولتی شاید علت دیگری برای کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور باشد.

به گفته این کارشناس،  تحصیل در خارج از کشور به دلیل سهولت علتی شده تا بیشتر خانواده‌ها ترجیح دهند پسران خود را برای تحصیل و اقامت به کشورهای خارجی بفرستند.

اسدی افزود: از سوی دیگر، دختران در گذشته در سنین کمتر ازدواج می‌کردند و ممکن بود از دبیرستان بازمانند، اما اکنون اینگونه نیست و این موضوع باعث شده حجم عظیمی از دختران به سمت کنکور آمده، سهمی از صندلی‌های دانشگاه‌ها را بگیرند، از این رو پسران انگیزه‌ای برای ادامه تحصیل در دانشگاه های دولتی نداشته باشند. 

وی در خصوص آسیب‌های احتمالی کاهش تحصیل پسران در جامعه بیان کرد: بی‌تردید آن گروه از تحصیل کردگانی که تحصیلات خوبی دارند بهتر می‌اندیشند و بهتر زندگی می‌کنند، همچنین، کمتر در برابر آسیب‌ها قرار می‌گیرند، اما به طور کلی این موضوع آسیب جدی به جامعه وارد نمی‌کند، زیرا جامعه نیاز دارد پسران به سمت حوزه کار بروند.

اسدی یادآور شد: البته این موضوع را نیز باید در نظر بگیریم که اگر پسران با هوش بالا و استعداد نتوانند ادامه تحصیل دهند ممکن است وارد شبکه‌های بزهکاری شوند و از هوش خود در این عرصه استفاده کنند، یا ممکن است دچار سرخوردگی شده یا از خشونت استفاده کنند، همچنین این موضوع ممکن است سن ازدواج افزایش پیدا می‌کند. 

این کارشناس آموزش و پرورش اضافه کرد: دانش آموز مستعد اگر در رشته‌های خوب و پرمخاطب نتواند تحصیل کند، بدنه علمی ما دچار آسیب می‌شود، به عنوان مثال در گذشته شاهد بودیم که دانش آموزان باهوش و استعداد بالا در رشته‌های علوم انسانی تحصیل نکردند و متاسفانه افراد ضعیف مدیر یا وکیل شدند و این موضوع مشکلات مختلفی را ایجاد کرده است.

گفت‌و‌گو از: مهدیه قمری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی 10 و 11 خرداد ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • دلایل کاهش تعداد پسران در آزمون کنکور امسال
  • تمدید فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا ۱۸ اردیبهشت
  • فرصت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور تا سه‌شنبه تمدید شد
  • کلید پنجاه و یکمین آزمون دستیار پزشکی فردا منتشر می‌شود
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می شود
  • آمار نهایی انتخاب رشته در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ اعلام شد